"Unable to load user"

For all support and comments on the game "GrassGames' Cribbage".
Post Reply
dkclarence
Posts: 4
Joined: Jun 05, 2012

"Unable to load user"

Post by dkclarence »

Hi,

I've just updated to the latest ipad version and get the error message "Unable to load user". Can I get back in or do I need to set up a new user? Hope I haven't lost my stats :(

David

User avatar
Aidan
Posts: 649
Joined: Jan 17, 2009

Re: "Unable to load user"

Post by Aidan »

When loading the old user, after you get the cannot load message, try the "Reset User" option - you may be able to preserve your old stats, but your preferences will be lost for sure.

There were too many internal changes in version 4 to be able to convert the user files over from earlier versions.
Aidan
GrassGames.com

dkclarence
Posts: 4
Joined: Jun 05, 2012

Re: "Unable to load user"

Post by dkclarence »

Where is the "reset user" option, please? I can't see it.

User avatar
Aidan
Posts: 649
Joined: Jan 17, 2009

Re: "Unable to load user"

Post by Aidan »

It should appear after you press "Load User" and try to load the old user file - you will get the message "Unable to load player" and be prompted with three options: "Reset", "Delete" or "Cancel".
Aidan
GrassGames.com

ColoGrandma
Posts: 1
Joined: Feb 05, 2016

Re: "Unable to load user"

Post by ColoGrandma »

Has there ever been an answer to this question?

User avatar
Aidan
Posts: 649
Joined: Jan 17, 2009

Re: "Unable to load user"

Post by Aidan »

If you can't reset the user, the easiest thing to do is to delete your user and re-create it again.

You will lose all customizations and local scores (not online scores), but hopefully it won't take long for you to set things up again as you like and get some new scores recorded.
Aidan
GrassGames.com

Post Reply